Iphone: WM 的第一擊?

15 12 2008

Free App: Seadragon Mobile

依個 App 好唔好用, 點用都唔係重點. 個重點係依個 App 個 Developer 係 MICROSOFT !! Microsoft 居然係主要競爭對手個平台度出App ?? 唔通 WM個平台唔好用?

不過點都好, 有多啲人寫App , 受惠者始終係我地 User. 希望日後多啲其他對手係 iPhone 度出Free App 啦.  咁 App Store 唔使好耐就會有 20,000 個 App. 

** 只係用左 142 日, 已經有10,000個 App 係 App Store 度發表 ** 

廣告

管理項目

Information

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s




%d 位部落客按了讚: