吾之Mac事(十): Upgrade iLife’09

17 02 2009

尋晚和記個"芝芯師傅"卒之同我攪掂哂個寬頻, 終於可以穩定地上網. 即刻嗱嗱臨去Apple Store 用 8 條草 upgrade 返個 iLife 09 先, 唔係遲咗要比 650 蚊買就真係喊都冇謂. 希望20號可以收到啦, 咁我23-25號嘅大假就有野玩.

為咗唔好咁寒酸用 80 要人地送一次野, 我仲屎忽痕到用 7 條草買多個Dock (見圖) 比部 iPhone 用.

最後, 依家Plan 緊賣唔賣咗舊 Time Capsule 500GB, 如果係今次大假入面都 Setup 唔到, 就放鬼咗佢, 買過另外一個 Router 同 Harddisk….算數.

mb546

Advertisements

管理項目

Information

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s




%d 位部落客按了讚: