向 iPhone 3G 說再見

10 07 2009

陪伴咗我 11 個月零 23 日嘅 iPhone 3G, 好有可能聽日就要離開我了 ! 哈!哈!哈!有 iPhone 3GS 啦!

用咗 iPhone 之後,生活樂趣多咗,因為好多野都用咗 iPhone 去處理,所以就算冇咩整,都會拎部 iPhone 出嚟㩒吓 (其實有少少病態).

另外一樣野就係,iPhone 嘅保值能力真係好強,我當初比咗 $2938 機價, 依家 3HK 收 $2550, 即係話我只用 $388 蚊就玩咗部 iPhone 一年. (台費唔計,因為你去邊個台都要比嘅).

** 11 Jul: 3HK 最後收 $2700 (Full Set iPhone 3G). **

試問有邊部機可以咁抵玩呢?

同部 iPhone 影咗幾張遺照作留念。

P1060800

P1060802

P1060806

P1060810

廣告

管理項目

Information

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s




%d 位部落客按了讚: